Skip to content
Published 29. desember 2015

Heisann.

Da var jeg igang med den «virkelige» saven min med Liverpool. Har spilt FM16 siden betaen og prøvd å finne ut av spillet og spillmotoren. Ble satt veldig tilbake da 16.2-patchen kom og spillmotoren ble snudd på hodet. Har nå laget to taktikker jeg føler passer til fotballen jeg ønsker at laget skal spille, nemlig posessionorientert angrepsfotball.

Taktikkene jeg bruker er basert på V6 Christian Eriksen Evolution, der jeg har beholdt den originale formasjonen på den ene taktikken, og jeg har flyttet den defansive midtbanespilleren opp i til hengende spiss på den andre. Den scorer en del mål, og er testet over 8 sesonger med Sutton United, med opprykk alle årene unntatt det første, da jeg fikk en sur 2. plass i Vanarama South. Ga meg når jeg slo City i finalen i FA-cupen i 2021, tenkte at taktikken nå var moden for liverpool. Taktikkene har jeg kalt A Posessed og B Posessed der den første er en del mer angrepsorientert enn den andre. Har tweaket originaltaktikken en del, da den er laget for versjon 16.1.1 opprinnelig og trengte mye kjærlighet etter patchen. Det er nok den mest angrepsvillige taktikken jeg kommer til å bruke oftest.

A Posessed

Av spillerkjøp første halvdel av første sesong, så ville jeg svært gjerne ha et cover på backplassene og keeperplassen. Dette viste seg å være vanskelig, da jeg ikke fant noen jeg følte var gode nok eller hadde bra nok potensiale ut fra prisen. Så jeg endte opp med en gammel kjenning i angrep, ettersom dette også er et område LFC sliter på – Jeg har aversjoner mot å spille en fotball Benteke trives med, Ings er ikke god nok, Origi er en utviklingsspiller, og Sturridge er altfor skadeutsatt.

Spillere inn:

Gabriel Barbosa

Spillere ut:

Samtlige akademi-/reservespillere med 2 stjerner eller lavere i rating (Satt på unwanted-list)

Josè Enrique – Crystal Palace – £3.6m

Kolo Touré – Bournemouth – £550k

 

Avslutter innlegget med førsesongens vennskapskamper. Jeg vet jo at enkelte legger en del i prestisjen ved å vinne disse. Jeg er en av dem som lar assistenten ta seg av de – jeg bruker de kun for å gjøre laget vant med taktikker så de er mest mulig innarbeidet før sesongstart. Tap, uavgjort eller seier har svært liten innvirkning på andre ting (spillerutvikling, moral m.m.), så det er egentlig ingenting som tilsier at du skal kontrollere de kampene selv med mindre du er spesielt interessert.

termin

En ganske hard start med andre ord ..

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *