Skip to content
Published 8. januar 2016

Så var jule- og nyttårsstria over. Har ikke fått spilt så mye som jeg ønsker men har iallefall fått spilt litt! Her kommer en oppdatering.

Taktikk:

Jeg følte at taktikken ikke hang sammen helt angrepsmessig, så jeg gjorde midtbanen og angrepet på nytt. Den er nå såpass tweaket at jeg ser på den 100% som min egen. Her er oppstillingen:

wego

Som dere ser er vingene nå gjort om til to brytende spisser i angrepsmodus. I tillegg har de en del individuelle instruksjoner som jeg ikke er ferdig å tweake ennå. Legger ut taktikken senere når jeg er ferdig.

Kamper:

Heg har det vært litt ustabilt, men det ser ut til å komme seg etter mer tweaking. Det ser iallefall ut som jeg har foreløpig knukket koden med mangelen på scorede mål jeg har opplevd i FM 16.2.

oktnovdes

Som dere ser, det har gått veldig bra, men litt lite scorede mål. Det kan ha noe med at jeg klarte å trykke feil på en team talk, og Benteke og Emre Can sutret og dro hele laget med seg på det. Har slitt med veldig dårlig moral, men den har begynt å komme seg igjen heldigvis. Sure tap borte mot Hammers og mot Saints i Capital One Cup.

Så får vi se hvordan moralen blir når januarvinduet åpner og jeg nekter nøkkelspillere å dra .. Arsenal og City vil begge ha både Emre Can og Henderson, mens en del utenlandske klubber snuser på Benteke. Men sistnevnte får gå, til tross for at han er toppscorer. Sturridge er tilbake, og holder seg skadefri enn så lenge!

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *